1. 主頁
  2. >
  3. 影視資訊
  4. >
  5. 好驚搶唔到飛啊!MIRROR...

好驚搶唔到飛啊!MIRROR出道兩周年紀念演唱會!限定一半入座率!

MIRROR 鏡粉們近日最興奮的消息一定是終於等到MIRROR開演唱會啦!由選秀節目《Good Night Show 全民造星》衍生出來的男子組合MIRROR,成軍2年,已經吸引不少忠實粉絲。最近官方宣布MIRROR將於2021年5月6-8日舉行3場演唱會《MIRROR “ONE & ALL” LIVE 2021》,可惜的是因為疫情問題,入座率限定50%,令到一眾粉絲們都擔心搶不到飛!

MIRROR出道以來一直人氣急升,出道後亦得到多個新人獎,2018年已經舉辦了首場演唱會《2018 THE FIRST MIRROR LIVE CONCERT》。是香港第一隊出道一個半月(共49日) 就舉辦演唱會的歌手團體。除了組合發展之外,成員們單飛出道也取得很好的成績,如Ian、Jer、姜濤、Edan的歌曲都取得派台冠軍,而姜濤更成為廣告商的寵兒,最近代言了麥當勞快餐店,人氣一時無兩!

這次演唱會於九龍灣國際展貿中心匯星 Star Hall舉行,但因為疫情問題只限50%入座率,粉絲們都擔心搶不到飛,紛紛表示:「三場點夠呀!十場吧」、「點解唔喺紅館開?」、「咁細個場已經唔夠所有Mirror fans, 仲要入得50%位,好驚買唔到飛」大批歌迷留言指場地小,唯有期待主辦單位能夠加場才能買到飛吧!

詳情:
《FWD 富衛保險呈獻: MIRROR “ONE & ALL” LIVE 2021》
日期: 2021年5月6 – 8日
時間: 晚上8時15分
地點: 九龍灣國際展貿中心匯星 Star Hall
票價: $1,280* / $780 / $580 (全坐位)
《MIRROR “ONE & ALL” VIP Package 》$1,280
包含$780演唱會門票一張 + 觀看彩排 + 限量版演唱會紀念品

公開發售: 快達票 HK Ticketing
日期: 2021年3月25日 早上10時正
網上購票: https://premier.hkticketing.com/
購票熱線: 31 288 288 * 不設售票處售票